Familieferie – frydefuldt eller frygteligt

Sidste sommer skrev en kvinde til mig i en form for tilbageholdt panik og desperation. Hun skulle på ferie med sin nærmeste familie og hun var ikke sikke på, hvordan hun skulle klare det – om overhovedet.

Hun spurgte mig derfor om jeg kunne give hende nogle værktøjer til at overkomme at holde ferie i samvær med dem hun elsker højest og dem som samtidig volder hende de størst personlige udfordringere.

Uden af garantere værktøjer, aftalte vi at mødes tre gange inden hun skulle afsted.

Selv om tre gange terapi ikke er meget, var det nok til at det gav hende en forståelse og plads til at imødekomme andre muligheder for, hvordan hun kunne være sammen med sin familie.

På de tre sessioner fik hun sat fokus på, hvad præcist der udfordrede og skræmte hende. Hun fik udfoldet nogle af familiens dynamikker og undersøgt hendes egen rolle i den struktur. Samtidig opdagede hun, hvordan hun kunne skifte fokus fra alt det der gik galt til at være medskaber af positive forandringer – særligt til gavn for hende selv. Efter den sidste session så hun frem til at se sin familie og til en ferie, hvor hun mente sig i stand til at kunne rekreere og slappe af.

Det lyder paradoksalt, at der kan være brug for terapi inden man skal holde ferie med sin familie, for ferie burde på sin vis være terapeutisk i sig selv og samvær med familien burde være en tid med nærvær og tryghed.

Sådan er det for mange.Men for andre kan bare tanken om ferie med familien bringe koldsved frem på panden.

Er du lige nu i gang med at forberede dig til ferie med familien og kan mærke den der ulmen midt i kroppen er du velkommen til at benytte nedenstående tilbud. Det er ikke sikkert at jeg kan give dig decideret værktøjer, men jeg kan tilbyde dig et rum at ventilere i, nye perspektiver og klarhed – og det kan måske være værktøjer nok i sig selv.

Forbered dig til ferien med familien

Jeg tilbyder tre før-ferien-sessioner for 1500,- i ugerne 25, 26 og 28.

Ring eller skriv til mig på 22 84 42 14 eller udfyld kontaktformularen under Kontakt, hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål, og hvis du eller én du kender kan bruge lidt før-ferien-forberedelse.

Du er også velkommen til at kommentere eller dele egne familieferie-erfaringer nedenfor. Husk blot ikke at dele mere end du ville på en tilfældig campingplads på sydsjælland.

Namaste 🙏

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: