Vælg en side

Om Mig

Her kan du læse lidt om mig

Hej jeg hedder Mia Andersen

Par- og Psykoterapeut MPF

Jeg tilbyder nysgerrig og omsorgsfuld samtaleterapi til dig eller jer der har behov for at undersøge tidligere traumer, nutidige udfordringer, uhensigtsmæssige belastninger eller uforklarlig adfærd der begrænsninger dig eller jer i hverdagen.
Terapiformen (og terapeuten) er uhøjtidelig og i øjenhøjde og velkommer alle, der ønsker et rum og en samarbejdspartner der giver plads til at udforske, undersøge og udvikle.

Jeg glæder mig til et udviklende samarbejde.

Kærlige hilsen Mia

Erfaring

Uddannelser

  • Paraterapeut stud. ved EFT- instituttet i København
  • Psykoterapeut ved EFT-instituttet i København
  • Kandidat i pædagogisk psykologi ved DPU – københavn
  • Bachelor  – folkeskolelærer. N. Zahles  seminarium i København

Jeg arbejder individuelt, med par & i grupper

Individuel Terapi

Parsamtaler

Gruppeforløb & Temadage

"Jeg er 47 og havde fået arbejdsrelateret stress for første gang i mit liv. Stressen var relateret til måden folk behandlede hinanden på. I mit forløb hos Mia har vi fokuseret på hvad der sker i mit krop, både fysisk og psykisk, når jeg oplever denne slag situationer. Forløbet var behagelig og interessant. I starten af forløbet havde jeg allerede valgt at finde et andet job, som lykkedes. Gennem terapien har jeg lært en del om mig selv og fået et meget mere afslappet forhold til det der skete".

Mand – Anonym

Kvinde 

"Som terapeut har Mia et helt særligt talent for at lytte med stor tålmodighed og for samtidig at skubbe på lige der, hvor der er brug for det, på sin egen blide facon. Ved at være i det, der kom fra mig, og blive på min banehalvdel har Mia hjulpet mig til selv at formulere mine knudepunkter og udfordringer og vist vejen til at begynde en vigtig erkendelses- og helingsproces. Jeg har altid følt mig sikkert og respektfuldt guidet. Jeg kommer helt sikkert tilbage".

Karin 48 år

Kontak

(+ 45) 44 11 21 04

Dybbølsgade 60, 1721 Kbh V

kontakt@ladostaleomdet.dk